ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ για την Λοκομοτίβ Κουμπάν

Σοκ για την Λοκομοτίβ Κουμπάν

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ήθελε να κλείσει με νίκη τη σεζόν, όμως η Μπίσονς δεν της επέτρεψε κάτι τέτοιο. Διαβάστε για το... ξέσπασμα του Μάλκολμ Ντιλέινι μετά το παιχνίδι.

Με στόχο να κλείσει με νίκη την χρονιά ταξίδεψε στην Εσθονία η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι παίκτες του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς δεν κατάφεραν κάτι τέτοιο. Η Μπίσονς εξ αρχής έβαλε δύσκολα στην "Λόκο" και κάπως έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί οι Εσθονοί επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν τη νίκη με 82-77. Ο Άντονι Χίλαρντ ήταν ο μεγαλύτερος λόγος της νίκης, με τον Αμερικανό να είναι εξαιρετικός, έχοντας 20 πόντους και 6 ριμπάουντ. Από την "Λόκο" ξεχώρισαν οι Ντέρικ Μπράουν (18 π.) και Ρίτσαρντ Χέντριξ (13 π., 13 ρ.), δίχως όμως να κάνουν τη διαφορά.

Η... έκρηξη του Ντιλέινι

Όλα αυτά έφεραν την... έκρηξη του Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνωστό πως χρησιμοποιεί αρκετά συχνά τα social media και κάτι τέτοιο έκανε και μετά το παιχνίδι με την ομάδα από την Εσθονία.

"Άσχημος τρόπος για να τελειώνεις τη χρονιά με αυτή την ήττα. Ντροπιαστικό!" και "Και έπαιξα χάλια" ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ