ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκόλα στην Ευρώπη; Όχι απίθανο!

Σκόλα στην Ευρώπη; Όχι απίθανο!

Ο Λουίς Σκόλα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τέσσερις ομάδες της EuroLeague να τον έχουν ήδη προσεγγίσει. Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο ατζέντης του. Τι είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής του πελάτη του στην Ευρώπη.

Η θητεία του Λουίς Σκόλα στους Brooklyn Nets ολοκληρώθηκε πρόωρα, αφού το συμβόλαιό του λύθηκε προκειμένου να αδειάσει χώρος στο salary cap της ομάδας. Εδώ και μερικές ημέρες, ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, περιμένοντας να δει πως θα κινηθεί.

Σε πρώτη φάση πάντως, δεν έχει αποσαφηνίσει τι προσδοκά και που στοχεύει, με τον ατζέντη του, Κλαούντιο Βιλανουέβα, να επισημαίνει πως ο πελάτης του νιώθει πολύ καλά και έτοιμος να αγωνιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα. " Δεν νιώθει ότι τελείωσε η βενζίνη στο ντεπόζιτό του. Δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δράση. Σε αυτή τη φάση της ζωής του θέλει να είναι ήρεμος και να απολαμβάνει αυτό που κάνει", ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε αργεντίνικη διασκευή , πριν ρίξει "βόμβα" για την Ευρώπη.

" Είναι όλα πολύ ρευστά ακόμη. Με πήραν τέσσερις ομάδες της EuroLeague και δεν ήξερα τι να τους απαντήσω", πρόσθεσε, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στη δική μας πλευρά του Ατλαντικού. Πόσο πιθανό είναι να ξαναδούμε λοιπόν τον Λουίς Σκόλα στα μέρη μας; Θα εξαρτηθεί τις επόμενες ημέρες, από τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του από τις ομάδες του ΝΒΑ. Προφανώς αν δεν είναι κάτι που να τον συγκινεί, η Ευρώπη θα βρεθεί πάλι στο μυαλό του.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν, ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματα της Χιχόν (1998-'00) και της Μπασκόνια (1998-'07).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ