ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκάει "βόμβα" με Κρστιτς στην Παρτίζαν

Σκάει "βόμβα" με Κρστιτς στην Παρτίζαν

Έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα της Παρτίζαν φέρεται να είναι ο Νέναντ Κρστιτς σύμφωνα με σερβικές ιστοσελίδες, οι οποίες κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά από ένα εξάμηνο γεμάτο θεραπείες και προσπάθεια να ξανασταθεί στα (λαβωμένα) πόδια του, ο Νέναντ Κρστιτς είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον σερβικές ιστοσελίδες, με τη Novosti να κάνει λόγο για συμφωνία του πολύπειρου σέντερ με την Παρτίζαν για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται, ο 33χρονος παίκτης, που έλυσε τη συνεργασία του με τη Γαλατάσαραϊ άρον άρον λόγω προβλημάτων στα γόνατα, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του σερβικού συλλόγου και για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στη δράση θα πρέπει να αποδείξει ότι... αντέχουν τα πόδια του.

Μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη το 2015, δεν έχει καταφέρει να επανέλθει σε φόρμα για να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η Παρτίζαν τού δίνει μια τελευταία ευκαιρία να επιστρέφει στη δράση, ευελπιστώντας πως θα τον βοηθήσει και θα βοηθηθεί για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ