ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαρωτική η Μπάγερν, εύκολα η Άλμπα

Σαρωτική η Μπάγερν, εύκολα η Άλμπα
IRENE WEPNER

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε έναν υγιεινό περίπατο στην αναμέτρηση με την Τούμπιγκεν, την οποία συνέτριψε με 107-81. Εύκολη νίκη και για την Άλμπα Βερολίνου (91-54 την Τρίερ).

Τις διαθέσεις της στο γερμανικό πρωτάθλημα δείχνει η Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές Γερμανίας, λίγες μέρες μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, εντός έδρας, για την Euroleague, "ξέσπασε" στο παιχνίδι με την Τούμπιγκεν.

Το συγκρότημα του Σβέτισλαβ Πέσιτς είχε από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο του αγώνα και με κορυφαίο τον Βασίλιε Μίτσιτς, που πέτυχε 23 πόντους, επικράτησε με 107-81, φτάνοντας τις 6 νίκες σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος. Πέρα από τον Μίτσιτς, εξαιρετική εμφάνιση έκαναν και οι Νίχαντ Ντζέντοβιτς (17 πόντοι) και Τζο Μπράιαντ (15 πόντοι). Από το... ναυάγιο της Τούμπιιγκεν διασώθηκε μόνο ο Μάικλ Κούφι με 18 πόντους.

Η Άλμπα Βερολίνου αντιμετώπισε, εκτός έδρας, την Τρίερ και δίχως να αντιμετωπίσει δυσκολίες την συνέτριψε με 91-54. Οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς είχαν εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και όσο περνούσαν τα λεπτά "άνοιγαν" την διαφορά. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τζαμέλ ΜακΛίν, που πέτυχε 18 πόντους, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Γκίφεϋ (17 πόντοι) και Ρέντινγκ (13 πόντοι). Αυτή ήταν η έκτη νίκη της ομάδας του Βερολίνου σε ισάριθμα παιχνίδια (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Βόννη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε της Μπαϊροϊτ με 77-59.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Μπάγερν Μονάχου-Τούμπιγκεν 107-81

Τρίερ-Άλμπα Βερολίνου 54-91

Βόννη-Μπάιροϊτ 77-59

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ