ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαματάς σε αγώνα ημιτελικό Κυπέλλου Ζαντάρ-Τσεντεβίτα λόγω... Μούσα!

Σαματάς σε αγώνα ημιτελικό Κυπέλλου Ζαντάρ-Τσεντεβίτα λόγω... Μούσα!

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Κροατίας ανάμεσα στην Ζαντάρ και την Τσεντεβίτα σημαδεύτηκε από μία μεγάλη χρονικά διακοπή και τελικά εκκένωση μέρος της εξέδρας και σύλληψη φιλάθλων της πρώτης λόγω αντιεθνικών συνθημάτων που είχαν ως στόχο τον Ντζάναν Μούσα της Τσεντεβίτα!

Ο ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στην Τσεντεβίτα και την Ζαντάρ ήθελε περίπου 7 λεπτά να ολοκληρωθεί, με την πρώτη να προηγείται με 78-67, με το παιχνίδι να έχει πάρει τον δρόμο του. Και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στους οπαδούς της Ζαντάρ, που αποφάσισαν να ξεσπάσουν με άλλο τρόπο για το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ. Τι έκαναν; Στοχοποίησαν τον 18χρονο Ντζάναν Μούσα επειδή έχει καταγωγή από την Βοσνία!

Με σειρά συνθημάτων άρχιζαν να τον αποκαλούν Τούρκο (λόγω του γεγονότος ότι οι Βόσνιοι είναι Μουσουλμάνοι όπως οι Τούρκοι), βρίζοντάς τον στην συνέχεια εν χορώ! Αποτέλεσμα; Να διακόψουν οι διαιτητές τον αγώνα και να χρειαστεί η παρέμβαση αστυνομικής δύναμης για να απομακρυνθούν οι "φίλαθλοι" της Ζαντάρ από το γήπεδο, με την αστυνομία να ανακοινώνει μετά τον αγώνα ότι συνέλαβε μάλιστα κάποιους από αυτούς!

Σαματάς σε αγώνα ημιτελικό Κυπέλλου Ζαντάρ-Τσεντεβίτα λόγω... Μούσα!

Για την ιστορία, η Τσεντεβίτα πήρε τη νίκη με 92-75 και προκρίθηκε στον Τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την ΚΚ Τζόλι, ενώ ο Μούσα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 6 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο από την στιγμή της έντασης


Sramota - Musu ponovo vrijeđali, utakmica... από mediabh
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ