ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράντονιτς: "Προφανώς ενδιαφερόμαστε για τον Μιλουτίνοφ"

Ράντονιτς: "Προφανώς ενδιαφερόμαστε για τον Μιλουτίνοφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μπορεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα βγάλει τα... ερυθρόλευκα. Κι αυτό γιατί ενδεχομένως να φορά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, όπως δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η απώλεια των Κουίνσι Μίλερ και Μάικ Τσίρμπες είναι μεγάλη για τον Ερυθρό Αστέρα. Τεράστια. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να βρουν στην αγορά δύο παίκτες - ηγέτες προκειμένου να "μπουν" στα παπούτσια τους, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει έναν ξεκάθαρο μεταγραφικό στόχο: τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο 22χρονος σέντερ δεσμεύεται για δύο ακόμη χρόνια με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κάτι που όμως δεν αποτελεί εμπόδιο. Κι αυτό γιατί οι Πειραιώτες δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με τη μορφή του δανεισμού σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο. " Γνωρίζοντας τα προβλήματα που έχουμε, τις θέσεις που στερούμαστε επιλογών και τις ανάγκες μας, είναι ξεκάθαρο ότι ενδιαφερόμαστε για τον Νίκολα (Μιλουτίνοφ)", ανέφερε αρχικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς μιλώντας στην "Sportski Zurnal" της Σερβίας.

Δεν έμεινε εκεί βέβαια αφού εξήγησε ότι " από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο ρόστερ μας".

Παρεμπιπτόντως, ο Ερυθρός Αστέρας θα συμμετάσχει στην Euroleague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου ως ο πρωταθλητής της Aba Liga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ