ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωτιά σε τουρνουά για Γαλατασαράι

Πρωτιά σε τουρνουά για Γαλατασαράι

Με τον Όστιν Ντέι σε ηγετικό ρόλο, η Γαλατασαράι επιβλήθηκε της Κουμπάν στον Τελικό του τουρνουά του Κάλιαρι και κατέκτησε την πρώτη θέση. Στην τρίτη θέση η Σάσαρι.

Τα φιλικά των ομάδων δεν λένε πολλά, αλλά σίγουρα δείχνουν κάποια πράγματα. Και τα πρώτα δείγματα της Γαλατασαράι είναι σίγουρα ενθαρρυντικά.

Δείχνοντας καλό πρόσωπο, οι Τούρκοι επιβλήθηκαν δύσκολα της Λοκομοτίβ Κουμπάν με 84-81 και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά του Κάλιαρι, όπου διοργανώτρια ήταν η Σάσαρι. Οι Τούρκοι είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, στο τέλος το παιχνίδι ωστόσο έγινε ντέρμπι και χρειάστηκε ένα μεγάλο τρίποντο του Όστιν Ντέι για να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη. Ο Ντέι ήταν μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 πόντους, με τον Σινάν Γκιουλέρ να προσθέτει 17 πόντους, τον Τζάστιν Ντέντμον 14 πόντου και τον Τζον Ντίμπλερ 13 πόντους.

Στο μικρό τελικό του τουρνουά. Η Σάσαρι έδειξε να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την Άλμπα Βερολίνου, κερδίζοντάς την εύκολα με 87-68, σε ένα παιχνίδι που η διαφορά έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και στους 25 πόντους.

Κορυφαίος των Ιταλών ήταν ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς με 15 πόντους, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ντάριους Τζόνσον Όντομ να προσθέτει 14 πόντους, ενώ για την Άλμπα οι Εργκίν Ατσούρ και Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς είχαν από 16 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ