ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώην παίκτης των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ αποφάσισε να το "κόψει" στα 29

Πρώην παίκτης των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ αποφάσισε να το "κόψει" στα 29
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ηλικία των 29 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ο Μαρκ Πέιν, προκειμένου να στραφεί σε αυτό που σπούδασε και ναι γίνει σύμβουλος επενδύσεων.

Τον Μαρκ Πέιν είναι πολύ πιθανό να τον θυμάστε από το πέρασμά του από Πανιώνιο (2012-'13) και ΠΑΟΚ (2013-'14), με τη φανέλα των οποίων είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η μετακίνησή του στους "κυανέρυθρους" ήταν άλλωστε ένα από τα "μπαμ" του καλοκαιριού του 2012, αφού μόλις έναν χρόνο νωρίτερα είχε αγωνιστεί στην EuroLeague με τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα (έχοντας 2.6 πόντους ανά αγώνα).

Ακολούθησε μια τριετία στη Γαλλία, για λογαριασμό της Σαλόν/Ρεμς και της Λιμόζ (ξανά στην EuroLeague), για να έρθει η... απόσυρση. Ο 29χρονος φόργουορντ αποφάσισε να γράψει τον επίλογο της καριέρας του μετά από έξι χρόνια στην Ευρώπη, για να κάνει αυτό που σπούδασε στο UC Davis: να γίνει σύμβουλος επιχειρήσεων. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πήρε την απόφαση να αλλάξει... ρότα επειδή βρήκε μία "dream job", ήτοι τη δουλειά των ονείρων του, αιφνιδιάζοντας πολύ κόσμο που τον περίμενε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην LNB, στην οποία είχε 11.1 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ κατά μέσο όρο πέρσι.

Πρώην παίκτης των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ αποφάσισε να το "κόψει" στα 29

Για όσους δεν το θυμούνται, με τη φανέλα του Πανιωνίου είχε 4.9 πόντους (με 52% στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά αγώνα, ενώ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ μέτρησε 11.3 πόντους (με 40.9% στα τρίποντα), 4.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ