ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόταση σε Μίλερ, Τσίρμπες η Μακάμπι!

Πρόταση σε Μίλερ, Τσίρμπες η Μακάμπι!

Η Μακάμπι βρίσκεται σε φάση αναδόμησης μετά τους πρόωρους αποκλεισμούς στην Euroleague και το Eurocup ενώ τα πλάνα των Ισραηλινών για τη νέα σεζόν θέλουν τους Μάικ Τσίρμπες και Κουίνσι Μίλερ στο Τελ Αβίβ!

Ο Μάικ Τσίρμπες και ο Κούνσι Μίλερ έχουν καθοριστική συμβολή στην εφετινή πορεία του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague, εκεί όπου οι Σέρβοι έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στο μεταξύ, η σέρβικη εφημερίδα Novosti αναφέρει ότι οι δυο παίκτες της Zvezda έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που βρίσκεται σε φάση αναδόμησης μετά την εφετινή απογοητευτική σεζόν και φέρεται να έχει καταθέσει ήδη προτάσεις στον Γερμανό σέντερ και τον Αμερικανό φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η "ομάδα του λαού" έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Τσίρμπες και διετές συμβόλαιο στον Μίλερ, με opt-out το καλοκαίρι του 2017, σε περίπτωση που ο Αμερικανός αποφασίσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Μάλιστα η πρόταση στον Κουίνσι Μίλερ φέρεται να ξεπερνά τα 1.2 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν, σχεδόν το διπλάσιο ποσό που λαμβάνει στον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ