ΜΠΑΣΚΕΤ

Προπονητής χτύπησε αντίπαλο παίκτη σε διεκδίκηση μπάλας

Προπονητής χτύπησε αντίπαλο παίκτη σε διεκδίκηση μπάλας

Η προσπάθεια ενός παίκτη της Souffelweyersheim να σώσει την κατοχή της ομάδας του κατέληξε σε σκληρό φάουλ του αντίπαλου προπονητή. Οι διαιτητές δεν είδαν τίποτα, τιμωρώντας μόνο το θύμα της υπόθεσης με τεχνική ποινή (VIDEO).

Είναι από τις περιπτώσεις που η λέξη "πρωτοφανές" είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική. Σε αγώνα της Γ' κατηγορίας της Γαλλίας, ο προπονητής της Caen, Herve Coudray, χτύπησε τον Julien Delmas της Souffelweyersheim, στην προσπάθεια του δεύτερου να σώσει μια κατοχή, κάνοντας βουτιά προς τον πάγκο των γηπεδούχων.

Με την μπάλα να κατευθύνεται προς τον πάγκο της Caen, ο γκαρντ των "κόκκινων" προσπάθησε να σώσει την κατοχή, αλλά δεν υπολόγιζε στον Herve Coudray, ο οποίος τον απώθησε με τον ώμο. Με εμφανή πρόθεση να τον χτυπήσει, τον σώριασε στο παρκέ, δίχως οι διαιτητές να υποδείξουν παράβαση. Παρότι το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του ενός διαιτητή, ο προπονητής της Caen έκανε σαν να μην συνέβη κάτι.

Κι όταν ο παίκτης της Souffelweyersheim αντέδρασε, ζητώντας τον λόγο, χρεώθηκε με τεχνική ποινή από τους διαιτητές. Πρωτοφανές περιστατικό και πρωτοφανής... ανικανότητα από τους διαιτητές του αγώνα!

Παρεμπιπτόντως, ο προπονητής της Caen κάθεται επίσης στον πάγκο της Εθνικής Εφήβων της χώρας.

Δείτε τη φάση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ