ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα με "περίπατο" για Μπάμπεργκ

Πρεμιέρα με "περίπατο" για Μπάμπεργκ

Η Μπάμπεργκ έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Φρανκφούρτη (84-55) στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, δείχνοντας τις δυνατότητές της με το "καλημέρα".

Κάτι παραπάνω από εύκολο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το έργο της Μπάμπεργκ στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι διέλυσε εντός έδρας την Φρανκφούρτη (84-55) στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας με το "καλημέρα" μέρος των αγωνιστικών της δυνατοτήτων.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πήρε διψήφιο προβάδισμα ήδη από το τέλος του α' δεκαλέπτου (16-6), αλλά κυρίως το γεγονός πως δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τα "έσπασαν" σε δίποντα (12/31 - 39%) και τρίποντα (4/15 - 27%). Κάπως έτσι, κι έχοντας τον Φαμπιάν Κοζέρ (18π., 6ασ.) σε ρόλο πρωταγωνιστή, οι Πρωταθλητές Γερμανίας έκαναν επίδειξη δύναμης, εκκινώντας ιδανικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Ζήση, ο 33χρονος γκαρντ είχε 2 πόντους (με 1/3 δίποντα), 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 20'00'' συμμετοχής στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ