ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόστο στην ομοσπονδία ο Τούρκογλου

Πόστο στην ομοσπονδία ο Τούρκογλου

Λίγο πριν γιορτάσει τα 37α γενέθλιά του και τα 1.000 ματς στο ΝΒΑ, ο Χέντο Τούρκογλου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα παρκέ. Σήμερα (16/11) ανέλαβε χρέη Εκτελεστικού Διευθυντή στην τούρκικη ομοσπονδία.

Ο Χέντο Τούρκογλου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση έπειτα από 997 αγώνες κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και σπουδαία καριέρα σε Kings, Spurs, Magic, Raptors, Suns και Clippers.

Στο μεσοδιάστημα αναδείχτηκε πιο Βελτιωμένος Παίκτης της Λίγκας ενώ έφτασε ως τους τελικούς απέναντι στους Lakers, το 2009.

Σήμερα (16/11) ο βετεράνος point forward ανέλαβε επίσημα χρέη Εκτελεστικού Διευθυντή στην τούρκικη ομοσπονδία. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, ανέφερε πως "πλέον αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Τουρκία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανά τον κόσμο! Νομίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω το τούρκικο μπάσκετ με την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια. Θα μοιραστώ τις απόψεις μου με το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας με σκοπό να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ