ΜΠΑΣΚΕΤ

"Πόρτα" Πέσιτς στον Ερυθρό Αστέρα

"Πόρτα" Πέσιτς στον Ερυθρό Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ο Ερυθρός Αστέρας έκανε πρόταση στον Σβέτισλαβ Πέσιτς για την θέση του προπονητή, ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση.

Πήγε να κάνει το "κόλπο-γκρόσο" ο Ερυθρός Αστέρας αλλά δεν τα κατάφερε. Ο πρωταθλητής Σερβίας και Αδριατικής Λίγκας προσέγγισε τον έμπειρο Σβέτισλαβ Πέσιτς για να αναλάβει την θέση του προπονητή που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Ντέγιαν Ράντονσιτς, αλλά ο έμπειρος τεχνικός απάντησε αρνητικά.

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις, με σερβικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι στην λίστα της ομαδας βρίσκονται τα ονόματα των Πέδρο Μαρτίνεθ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Μίλαν Γκούροβιτς.

Όπως πάντως αναφέρουν και οι Σέρβοι, η εύρεση του αντικαταστάτη του Ράντονσιτς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Κι αυτό γιατί με τα οικονομικά προβλήματα να έχουν συσσωρευτεί, ο πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας και της Σερβίας έχασε τον ένα καλό παίκτη του μετά τον άλλο και δεν δείχνει να έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει σε κάποια καλή κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ