ΜΠΑΣΚΕΤ

Πίσω στην Κίνα ο ΜακΚόλουμ

Πίσω στην Κίνα ο ΜακΚόλουμ

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ δεν κατάφερε να βρει πρόταση που να τον ικανοποιεί στην Ευρώπη, κι έτσι πήρε -ξανά- τον δρόμο για την Κίνα, όπου θα φορέσει τη φανέλα της North Control Beijing. Θα έχει τον Εστέμπαν Μπατίστα στο πλευρό του.

Παρότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Eurocup την περσινή αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα χρώματα της Γαλατάσαραϊ, ο Έρικ ΜακΚόλουμ δεν μπόρεσε να βρει στην Ευρώπη μία πρόταση που να τον ικανοποιεί οικονομικά.

Κι από τη στιγμή που η τουρκική ομάδα δεν κατάφερε να ανεβάσει αρκετά τις απολαβές του εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (σ.σ.: πέρσι εισέπραξε 800.000 δολάρια), πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Κίνα. Για λογαριασμό της North Control Beijing, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στο εξωτερικό. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών και του Πανιωνίου δεν θέλησε να περιμένει για πολύ, αποδεχόμενος την πρόταση της κινεζικής ομάδας, για να γίνει πλουσιότερος κατά 1.300.000 δολάρια.

Μάλιστα, στο Πεκίνο θα συναντήσει έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Εστέμπαν Μπατίστα που επίσης ετοίμασε βαλίτσες για την ασιατική χώρα, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το κασέ του έφτασε στο 1.000.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ