ΜΠΑΣΚΕΤ

Πίσω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Λάνγκφορντ

Πίσω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Λάνγκφορντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από τέσσερα χρόνια σε Αρμάνι Μιλάνο και Ούνικς Καζάν, ο Κιθ Λάνγκφορντ θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ήρθε σε συμφωνία με την "ομάδα του λαού" για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 3.000.000 το ύψος της αμοιβής του.

Η τραγική φετινή πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τους δύο σερί αποκλεισμούς σε Euroleague και Eurocup, έχουν φέρει πλήρη κινητοποίηση στην "ομάδα του λαού", η οποία προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του καλοκαιριού και να επιστρέψει δριμύτερη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για αρχή, υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 τον Ρίτσαρντ Χέντριξ, πληρώνοντας buy out στην Ουνικάχα Μάλαγα για να τα καταφέρει.

Η δεύτερη κίνηση ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή! Κι αυτό γιατί, όπως μεταδίδουν στο Ισραήλ, ο Κιθ Λάνγκφορντ ήρθε σε συμφωνία για να επιστρέψει στο Τελ Αβίβ, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 32χρονος κόμπο γκαρντ αγωνίστηκε με τα κυανοκίτρινα για μία σεζόν (2011-'12), ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Αρμάνι Μιλάνο και Ούνικς Καζάν, με ιδιαίτερη επιτυχία. Από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα εκπνέει όμως, είχε την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Κάπου εκεί ενεπλάκη η Μακάμπι Τελ Αβίβ, προσφέροντάς του 3.000.000 δολάρια για διετή συνεργασία, με τον παίκτη να αποδέχεται με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση και να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο Ισραήλ. Εκεί όπου πέρασε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, μετρώντας 14.2 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο, την ώρα που έφτασε μια ανάσα από το Final Four της Κωνσταντινούπολης, με τον Παναθηναϊκό όμως να επικρατεί σε μια συγκλονιστική προημιτελική σειρά (3-2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ