ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιανιτζιάνι σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους: "Μου σπάσατε τα αρχ..."!

Πιανιτζιάνι σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους: "Μου σπάσατε τα αρχ..."!

Ο τεχνικός της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ξέσπασε εναντίον των Ισραηλινών δημοσιογράφων μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την σκληρή κριτική που του ασκήθηκε όλη την σεζόν!

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα με το ένα πόδι στην Αρμάνι Μιλάνο. Πριν όμως επιστρέψει στην χώρα του φρόντισε να οδηγήσει την Χαποέλ Ιερουσαλήμ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισραήλ. Και τότε ήταν που βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει.

Όλη την σεζόν ο Πιανιτζιάνι είδε τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους να του ασκούν σκληρή κριτική. Δε μιλούσε όμως. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν. Δεδομένου λοιπόν ότι ήταν θριαμβευτής, βρήκε την ευκαιρία να έχει ένα πρωτοφανές ξέσπασμα εναντίον των δημοσιογράφων στην Συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, ο Πιανιτζιάνι είπε τα εξής:

"Αυτή είναι η 1000η φετινή Συνέντευξη Τύπου που βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι η σωστή στιγμή. Πολλοί από εσάς μου σπάσατε τα αρχ... όλη την σεζόν χωρίς λόγο. Κάποιοι από εσάς κάνατε επίθεση στους παίκτες λέγοντας ότι δεν στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Όλα αυτά έπειτα από απλώς μία ήττα σε έναν αγώνα με σουτ στο τέλος. Αυτό ήταν απίστευτο. Αυτή λοιπόν ήταν η στιγμή μου να το πω αυτό".

Ιδού και το σχετικό VIDEO με το ξέσπασμα του Ιταλού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ