ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε το θρίλερ η Μακάμπι

Πήρε το θρίλερ η Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβλήθηκε έπειτα από συγκλονιστικό αγώνα με 85-83 εκτός έδρας της Χαποέλ Ιερουσαλήμ του Αμάρε Στουντεμάιρ και έρχεται με καλή ψυχολογία στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague (24/11).

Αργά αλλά σταθερά η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της. Και η τελευταία απόδειξη για αυτό είναι η νίκη που πήρε η "Ομάδα του Λαού" επί της Χαποέλ Ιερουσαλήμ εκτός έδρας με 85-83 έπειτα από ένα τρομερό παιχνίδι, χάρη σε κάρφωμα του Τζο Αλεξάντερ τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με την Χαποέλ του Αμάρε Στουντεμάιρ να καταφέρνει να ξεφύγει με 69-62 στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Η Μακάμπι ωστόσο βρήκε τον τρόπο να ισορροπήσει το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και καθοδηγούμενη από τους Ντι Τζέι Σίλι (17 πόντοι), Άντριου Γκάουντλοκ (11 πόντοι) και Σίλβεν Λάντσεμπεργκ (11 πόντοι) να πάρει τελικά και μία σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου του. Κορυφαίοι για τους ηττημένους ήταν οι Λιολ Ελιγιάχου (14 πόντοι), Τζερόμ Ντίσον (13 πόντοι) και Αμάρε Στουντεμάιρ (13 πόντοι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ