ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε... ανάποδες ο Μπαγκάτσκις στη Μακάμπι

Πήρε... ανάποδες ο Μπαγκάτσκις στη Μακάμπι

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις διέγνωσε έλλειψη πειθαρχίας στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία θέλει να "γιατρέψει" με πρόστιμα και αλλαγή στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Μπορεί την Πέμπτη (6/1) να πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από έξι σερί ήττες στην EuroLeague, έχοντας πλέον τον Άιναρς Μπαγκάτσκι στον πάγκο της, αλλά τρεις ημέρες μετά ήρθε η "σφαλιάρα" από τη Χάποελ Εϊλάτ για να "προσγειώσει" απότομα την Μακάμπι, στην... πραγματικότητα.

Όπως και να έχει, η δουλειά που καλείται να κάνει ο έμπειρος τεχνικός στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι σημαντική, κι αφορά τόσο όσα γίνονται εντός όσα κι εκτός παρκέ. Γι αυτό αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα προκειμένου να σιγουρευτεί πως η ομάδα του θα λειτουργεί όπως πρέπει, κάθε φορά που οι παίκτες βγαίνουν από το παρκέ.

Για αρχή λοιπόν αποφάσισε να επιβάλλεται πρόστιμο 5% επί του μηνιαίου μισθού στους παίκτες που θα κάνουν κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Από την καθυστερημένη άφιξη στην προπόνηση μέχρι την ένδειξη ασέβειας προς τους προπονητές και την ομάδα. Όπως αναφέρει το WallaSport , ο Σιμόν Μιζράχι επισκέφτηκε αρκετές φορές φέτος τα αποδυτήρια της "ομάδας του λαού", απειλώντας τους παίκτες με επιβολή προστίμου λόγω της κακής εικόνας τους στο γήπεδο.

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις δείχνει να είναι αυτής της λογικής, πιάνοντας το... γάντι που του πέταξε ο ιστορικός πρόεδρος της Μακάμπι. Εξ ου κι η δεδηλωμένη επιθυμία του να αναγκάσει τους παίκτες του να αλλάξουν τρόπο σκέψης, έστω κι αν πρέπει πρώτα να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Όπως και να το κάνουμε, ο νέος προπονητής της ισραηλινής ομάδας έχει εντοπίσει την έλλειψη πειθαρχίας ως κυριότερο πρόβλημα, ξεκινώντας άμεσα ενέργειες για να βάλει τέλος στην ασυδοσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ