ΜΠΑΣΚΕΤ

Περίπατος της Λιέτουβος, απόντος Μαυροκεφαλίδη

Περίπατος της Λιέτουβος, απόντος Μαυροκεφαλίδη

Η Λιέτουβος Ρίτας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τζούκιγια, την οποία νίκησε 78-54. Δεν έπαιξε ο Μαυροκεφαλίδης (VIDEO).

Εύκολα κι απλά... Η Λιέτουβος Ρίτας σημείωσε τους πρώτους εννέα πόντους της αναμέτρησης και νίκησε δια περιπάτου την Τζούκιγια 78-54, επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών μετά την εντός έδρας ήττα από το Λιετκάμπελις πριν από τρεις ημέρες. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες στο λιθουανικό πρωτάθλημα για τη νέα ομάδα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος παρέστη στο γήπεδο αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στη 12άδα από τον Ρίμας Κουρτινάιτις.

" Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν έχει ακόμα την κατάλληλη φυσική κατάσταση ώστε να αγωνιστεί. Θα τον ενσωματώσουμε στην ομάδα βήμα - βήμα και θα είναι πολύ σημαντικός στο μέλλον" είπε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Λιέτουβος για τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την προσεχή Πέμπτη (5/10), κόντρα στη Βιτάουτας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κόντρα στην αδύναμη Τζούκιγια η Λιέτουβος δεν χρειάστηκε ούτε λεπτό τον Μαυροκεφαλίδη.

Ο Μαρτίνας Έχοντας ήταν εντυπωσιακός και με 18 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9/13 σουτ κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια, ενώ ο Τράβις Πίτερσον είχε από τη μεριά του 12 πόντους και 9 ριμπάουντ. Μεγάλη βοήθεια στους γηπεδούχους προσέφεραν ακόμα και οι Κρίστοφερ Κράμερ (9π., 8ασ.), Ρόμπερτ Κάρτερ (11π., 6ρ.), ενώ από την Τζούκιγια μόνο ο Κάτιν Ρέινχαρντ σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων (11).

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 34-27, 59-42, 78-54

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ