ΜΠΑΣΚΕΤ

"Πάτησε" κορυφή ο Ερυθρός Αστέρας

"Πάτησε" κορυφή ο Ερυθρός Αστέρας

Όσο ο αρχηγός (Λούκα Μίτροβιτς) σκοράρει με τέτοιο ρυθμό, ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει να φοβάται κανέναν και τίποτα! Ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε 27π. (με 10/11 εντός παιδιάς), οδηγώντας τους "ερυθρόλευκους" στη νίκη επί της Μέγκα Βιζούρα (93-77).

Με το επιθετικό ταλέντο των παικτών να... ξεδιπλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε εντός έδρας της Μέγκα Βιζούρα με 81-69, για την τέταρτη αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας. Οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν να ξαφνιάζονται από το δυναμικό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων (26-29 στο 10'), αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις για την τελική τους επικράτηση (51-43 στο ημίχρονο).

Στην επανάληψη, οι παίκτες της Μέγκα Βιζούρα προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά όσο ο Λούκα Μίτροβιτς έκανε... πάρτι σε περιφέρεια και "ζωγραφιστό", τίποτα δεν μπορούσε να βοηθήσει. Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με απολογισμό 27 πόντους (με 5/6 δίποντα και 5/5 τρίποντα!) και μαζί με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (20π. και 9 ριμπ.) οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Από πλευράς Μέγκα Βιζούρα, ο Νίκολα Γιόκιτς πέτυχε 17π. (με 6/8 παιδιάς) και ο Νένταν Μιλιέικοβιτς (14π.-14 ριμπ.) ήταν οι κορυφαίοι.

Έτσι, ο Ερυθρός Αστέρας βαδίζει σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία από την Παρτίζαν, που γνώρισε βαριά ήττα από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας ( 87-58).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ