ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρουσιάστηκε ο Μουλαομέροβιτς

Παρουσιάστηκε ο Μουλαομέροβιτς

Έπειτα από μια τεράστια καριέρα στα παρκέ, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Πανελληνίου και του Ολυμπιακού, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ανέλαβε επίσημα χρέη πρώτου προπονητή στην Τσιμπόνα.

Ο βετεράνος γκαρντ Νταμίρ Μουλαομέροβιτς αγωνίστηκε στην Τσιμπόνα σε δυο περιόδους (1994-98, 2007-08). Πλέον θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της αφού παρουσιάστηκε επίσημα ως χεντ κόουτς, στη θέση του Σλάβεν Ρίματς.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τσιμπόνα για την τεράστια ευκαιρία και την εμπιστοσύνη της. Είναι τεράστια τιμή να κοουτσάρεις έναν τεράστιο οργανισμό όπως η Τσιμπόνα, άσχετα με την τωρινή κατάσταση. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο και να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας ώστε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ στη συνέχεια. Δεν μπορώ να κάνω θαύματα όμως θέλω να φέρω πίσω τα χαμόγελα στην ομάδα" εξήγησε στις προγραμματικές του δηλώσεις ο 41χρονος Κροάτης.

Ο "Μούλα" ήταν μέλος του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague στην Μπολόνια (2002). Επίσης έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Κροατίας, ένα κύπελλο Τουρκίας με την Εφές και το ιταλικό Σούπερ Καπ με τη Φορτιτούντο Μπολόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ