ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Παρτιζάν ο Ντανίλοβιτς

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Παρτιζάν ο Ντανίλοβιτς

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παρτιζάν ανάγκασαν τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς να παραιτηθεί από την προεδρία της Παρτιζάν.

Παρελθόν από την προεδρία της Παρτιζάν αποτελεί ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς. Ο θρυλικός παλαίμαχος Σέρβος μπασκετμπολίστας του συλλόγου, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης στο Final-Four του 1992, αποφάσισε να αποχωρήσει εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς είπε τα εξής: "Δεν μπορώ να βοηθήσω την Παρτιζάν με τον τρόπο που το έκανε την τελευταία 15ετία. Η Παρτιζάν θα είναι πάντα η ζωή μου. Τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα κάναμε πολλά καλά πράγματα μαζί. Την τελευταία διετία όμως και για διάφορους λόγους η ομάδα βρέθηκε σε δυσπραγία.

Δεν θα κατηγορήσω κανέναν, παίρνω αυτήν που μου ανήκει γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω κάποια πράγματα. Είναι ανθρώπινο να φεύγεις για να έρθει κάποιος στη θέση που θα είναι ικανός να βοηθήσει όπως δεν μπορώ εγώ".

Ο 45χρονος, πλέον, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, ήταν στην προεδρία του συλλόγου από το 2007. Κορυφαία του στιγμή με την ομάδα σε επίπεδο Euroleague, από το πόστο του προέδρου, η συμμετοχή της Παρτιζάν στο Final-Four του 2010 στο Παρίσι, όταν και αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό στην παράταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ