ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίκτης του μήνα στο γαλλικό Πρωτάθλημα ο Ντι Τζέι Κούπερ

Παίκτης του μήνα στο γαλλικό Πρωτάθλημα ο Ντι Τζέι Κούπερ

Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, Ντι Τζέι Κούπερ, αναδείχθηκε MVP του μήνα Οκτωβρίου στο γαλλικό Πρωτάθλημα. Δείτε τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ μέσους όρους του, που άγγιξαν το triple-double!

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έγινε γνωστός στον ΠΑΟΚ, ωστόσο έκτοτε είχε δύο αποτυχημένα περάσματα από την χώρα μας με τις φανέλες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Στην Γαλλία ωστόσο και την Ορτέζ φαίνεται ότι έχουν βρει το "κουμπί" του, με τον Αμερικανό γκαρντ να κάνει απίστευτα πράγματα, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί.. "Mr. Οκτώβριος" στο γαλλικό Πρωτάθλημα! Και αν δει κάποιος τους αριθμούς του θα καταλάβει γιατί συνέβη αυτό.

Ο Κούπερ λοιπόν είχε τον Οκτώβριο 19 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 10.3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 31.5 λεπτά συμμετοχής (!) οδηγώντας την Ορτέζ σε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ στον αγώνα με την Γκράβελιν στις 15 Οκτωβρίου (νίκη με 78-65) είχε κάνει triple-double με 13 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Με αυτόν μάλιστα σε ρόλο ηγέτη η Ορτέζ έχει ρεκόρ 6-1 μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή του Πρωταθλήματος παρέα με τη Μονακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ