ΜΠΑΣΚΕΤ

"Παγιδευμένος" ο Ντάστιν Χoγκ

"Παγιδευμένος" ο Ντάστιν Χoγκ

Η Ορλαντίνα προσπάθησε να ενισχυθεί με τον Ντάστιν Χογκ, ωστόσο ο Αμερικανός σέντερ παραμένει δεσμευμένος με ομάδα στη Ν. Κορέα και δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ αλλού!

Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για τον άλλοτε σέντερ της Κηφισιάς, Ντάστιν Χογκ. Ο 25χρονος (1.98 μέτρα) μέτρησε 10.7 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Lega Basket ως παίκτης της Τρέντο, έφτασε με την ομάδα του μέχρι τους τελικούς τους πρωταθλήματος και το όνομα του ακούστηκε ακόμα και για συλλόγους της EuroLeague.

Εντέλει, ο Χογκ υπέγραψε το καλοκαίρι με τους Goyang Orions στη Ν. Κορέα, σε μία απόφαση που του έχει κοστίσει έως τώρα, καθώς δεν μπορεί να αποδεσμευτεί και να παίξει σε άλλη ομάδα. Ο Αμερικανός σέντερ είχε συμφωνήσει πριν από μερικούς μήνες με την Καρσίγιακα αλλά δεν έπαιξε ποτέ εκεί, ενώ πριν από μερικές ημέρες ήταν μία… ανάσα από την Ορλαντίνα -αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League- αλλά τελικά ούτε εκεί θα αγωνιστεί.

Βλέπετε, σύμφωνα με απόφαση της FIBA, ο Χογκ είναι ακόμα δεσμευμένος με τους Goyang Orions κι έτσι δεν του επιτρέπεται να παίξει αλλού. Αυτός ήταν κι ο λόγος που έφυγε από την Καρσίγιακα. Όσο για την Ορλαντίνα;

Eυχαρίστησε δημόσια τον παίκτη για την επιθυμία του να αγωνιστεί στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια, αφού δεν είναι δυνατό να συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Πλέον, ο Χογκ πρέπει να βρει άκρη, καθώς είναι "παγιδευμένος" και η αγωνιστική απραξία δεν είναι απίθανο να επηρεάσει αρνητικά την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ