ΜΠΑΣΚΕΤ

Ούτε στους... τελικούς η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ούτε στους... τελικούς η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ούτε τα... βασικά δεν κατάφερε να κάνει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που έμεινε εκτός των τελικών του ισραηλινού πρωταθλήματος. Η Μακάμπι Ρισόν "σκότωσε" την ομάδα του Ζαν Τάμπακ που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Εκτός των τελικών του ισραηλινού πρωταθλήματος έμεινε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ολοκλήρωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν. Μία σεζόν που εξελίχθηκε σε εφιάλτη, αφού η "ομάδα του λαού" αποκλείστηκε από την Euroleague, το Eurocup και εσχάτως τους τελικούς της Winners League, γράφοντας τον επίλογο στη χειρότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας της.

Το σύνολο του Ζαν Τάμπακ τα "βρήκε σκούρα" από τη Μακάμπι Ρισόν στα ημιτελικά, η οποία επιβλήθηκε με 71-69, κερδίζοντας το εισιτήριο για τους τελικούς. Όσο για τον θύτη της νέας "σφαλιάρας"; Πρόκειται για τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Ισραήλ, Άρικ Σίβεκ, ο οποίος είχε καταφέρει το ίδιο αποτέλεσμα πέρσι, όντας στον πάγκο της Χαπόελ Εϊλάτ. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ντάριλ Μονρό (20π.) και Μαρκ Λάιονς (19π.), την ώρα που ο Τέιλορ Ρότσεστι (20π.) έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει το... μοιραίο.

Αυτό πιθανότατα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ζαν Τάμπακ στον πάγκο των "κίτρινων", καθώς ο Κροάτης τεχνικός χρεώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη φετινή άσχημη πορεία των Ισραηλινών σε Eurocup και πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ