ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: "Κλειδί η άμυνα"

Ομπράντοβιτς: "Κλειδί η άμυνα"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε μετά τη νίκη επί της Γαλατασαράι στην άμυνα της Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε μία μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με 85-80 επί της Γαλατασαράι , ανατρέποντας διαφορά 15 πόντων, με τον προπονητή των νικητών, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να στέκεται στην άμυνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων:

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, επειδή πριν δύο ημέρες παίζαμε στο Καζάν και είχαμε μεγάλο ταξίδι επιστροφής, φτάνοντας στην Τουρκία στις 6 το πρωί και παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα με εξαιρετική ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Μακάμπι. Παίξαμε δύο διαφορετικά ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο όλα ήταν εύκολα για την Γαλατασαράι, που σκόραρε όπως ήθελε, σημειώνοντας από 27 πόντους στις δύο πρώτες περιόδους. Στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο ωστόσο σκόραρε 12 και 16 πόντους αντίστοιχα, δηλαδή σύνολο 26. Αυτό ήταν και το κλειδί της νίκης μας. Στο τέλος ο Μπόμπι Ντίξον έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο, κάτι που το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και μετά χρειαζόταν απλώς να παίξουμε μία καλή άμυνα, κάτι που το καταφέραμε".

Εργκιν Αταμάν: " Παίζουμε ωραίο μπάσκετ τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι παίξαμε εξαιρετικά και σήμερα σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Φενέρ έπαιξε πιο επιθετικά, μας άσκησε πίεση και αυτό οδήγησε σε πολλά λάθη για εμάς. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα και μετά είχαμε και προβλήματα με φάουλ, κάτι που δημιούργησε πρόβλημα και στην επίθεση. Φτάσαμε στο σημείο να κριθεί το παιχνίδι στις τελευταίες φάσεις και τότε ο Ντίξον πέτυχε ένα από τα κλασικά του τρίποντα, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος που κάναμε στην άμυνα πικ εν ρολ πάνω του, αφού ο Πλάις ήταν πολύ κουρασμένος και δε μπόρεσε να ακολουθήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ