ΜΠΑΣΚΕΤ

Όμιτς: "Μας εξέπληξε η φυγή του Τζέρελς"

Όμιτς: "Μας εξέπληξε η φυγή του Τζέρελς"
FACEBOOK/HAPOEL JERUSALEM BASKETBALL CLUB

Ο Άλεν Όμιτς ρωτήθηκε για την αποχώρησε του Κέρτις Τζέρελς από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ του Φώτη Κατσικάρη και δεν… μάσησε τα λόγια του.

Από την αρχή της σεζόν, είναι ξεκάθαρο πως κάτι δεν πάει καλά στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Δεν είναι μόνο οι ήττες, αφού υπάρχουν και παράπονα από παίκτες. Εν τέλει, εκείνος που την… πλήρωσε ήταν ο Κέρτις Τζέρελς, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη . Μία εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε, όπως δήλωσε ο Άλεν Όμιτς.

" Αν μου προκάλεσε έκπληξη; Όχι μόνο σε μένα. Σε όλους μας. Ήταν δυσάρεστο που χάσαμε τον Κέρτις. Κανένας από την ομάδα δεν μας ρώτησε πριν παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω περαιτέρω για αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σλοβένος σέντερ.

Από τη μεριά του, ο Όστιν Ντέι συμπλήρωσε: " Ο Κέρτις ήταν ο αρχηγός μας κι έκανε πολλά καλά πράγματα για την ομάδα. Μας έστειλα ένα μήνυμα και μας ευχήθηκε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται".

Για την ιστορία, πάντως, η Χάποελ Ιερουσαλήμ στο πρώτο της ματς δίχως τον Τζέρελς, επικράτησε της Χάποελ Τελ Αβίβ με 100-84.

Photo Credits: Facebook/Hapoel Jerusalem Basketball Club

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ