ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομιτς: "Κανένας ΛεΜπρόν, Κάρι, Ράντολφ. Εγώ έπρεπε να παίξω με την Σλοβενία"

Ομιτς: "Κανένας ΛεΜπρόν, Κάρι, Ράντολφ. Εγώ έπρεπε να παίξω με την Σλοβενία"
HAPOEL JERUSALEM - OFFICIAL WEBSITE

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Άλεν Όμιτς δήλωσε ότι ήταν αδικία που "κόπηκε" από την εθνική Σλοβενίας για χάρη του Άντονι Ράντολφ, τονίζοντας ότι άξιζε να είναι αυτός στην ομάδα και όχι ο φόργουορντ της Ρεάλ ή ο... ΛεΜπρόν. Και είχε επιχειρήματα για αυτό.

Η Σλοβενία κέρδισε τον θαυμασμό όλου του κόσμου με την κατάκτηση του χρυσού στο Eurobasket. Ακρογωνιαίος λίθος αυτής της πορείας ήταν και ο νατουραλιζέ Άντονι Ράντολφ, ο οποίος λατρεύτηκε στην Σλοβενία. Υπάρχει ωστόσο κάποιος που δεν συμφωνεί: Ο Άλεν Όμιτς, ο οποίος "κόπηκε" από την 12αδα για χάρη του Αμερικανού.

Ο περισσότερος κόσμος δεν το ξέρει, αλλά ο Όμιτς ήταν για χρόνια ο νατουραλιζέ των Σλοβένων. Σε αντίθεση ωστόσο με τον Ράντολφ, ο οποίος έγινε Σλοβένος φέτος, ο Όμιτς επέλεξε πριν πολλά χρόνια την εθνική Σλοβενίας έναντι της εθνικής Βοσνίας, ενώ μένει μόνιμα στην χώρα όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό το γεγονός ωστόσο δεν εμπόδισε την Ομοσπονδία της Σλοβενίας να του ανακοινώσει μέσω τηλεφώνου μία μέρα ότι "κόβεται" από την ομάδα!

" Ζω στην Σλοβενια, ξέρω πολλούς Σλοβένους, η οικογένειά μου και όλοι οι άνθρωποί μου είναι εκεί" δήλωσε αρχικά ο Όμιτς σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σε σάιτ του Ισραήλ, για να συμπληρώσει με παράπονο: " Είμαι συνδεδεμένος με την χώρα. Δεν ξέρω τι έγινε και τι οδήγησε στο να με πάρουν απλώς τηλέφωνο ένα βράδυ και να μου πουν ότι "κόπηκα" από την ομάδα".

Στην συνέχεια μάλιστα ο Όμιτς φάνηκε να εκνευρίζεται όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τους Σλοβένους: " Αν αποφάσιζα εγώ, θα έλεγα ότι 100% πρέπει να είναι ο Όμιτς στην ομάδα. Όταν δίνεις 7-8 χρόνια σε μία χώρα, η χώρα αυτή πρέπει να σε σεβαστεί. Ήταν δική μου απόφαση να παίξω στην Σλοβενία και κανένας, ούτε ο ΛεΜπρόν, ούτε ο Στέφεν Κάρι, ούτε ο Άντονι Ράντολφ δεν έπρεπε να είναι στην ομάδα αντί για εμένα. Εγώ ζω στην Σλοβενία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ