ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Σέρβοι "έκαψαν" τον Κάλινιτς

Οι Σέρβοι "έκαψαν" τον Κάλινιτς

Αφού επινόησε ατάκες του σε βάρος του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, σερβική ιστοσελίδα το πήγε ένα βήμα πιο πέρα, εμπλέκοντας τον Νίκολα Κάλινιτς σε σχόλιο πολιτικού χαρακτήρα για το πραξικόπημα στην Τουρκία. Αποτέλεσμα; Δέχθηκε δριμεία επίθεση στο Twitter.

Ο Νίκολα Κάλινιτς έγινε εσχάτως το πρόσωπο των ημερών στη Σερβία. Όχι για αγωνιστικούς λόγους. Ούτε γιατί φέρει ευθύνη. Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε μίλησε στην Telegraf, για την προσπάθεια της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ομάδα που θα παραταχθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Όλα καλά, μέχρι το σημείο που η σερβική ιστοσελίδα φέρεται να... άλλαξαν τα λόγια του, περιλαμβάνοντας την επίμαχη ατάκα πως " δεν με ενδιαφέρει αν ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα παίξει για την εθνική ομάδα. Θα τα καταφέρουμε χωρίς αυτόν, θα γυρίσουμε με μετάλλιο από το Ρίο". Προκαλώντας τον αντίστοιχο ντόρο στη Σερβία, με τον διεθνή φόργουορντ να κάνει ό,τι μπορεί για να... βρει το δίκιο του.

Αφού αποσαφήνισε -με κάθε τρόπο και μέσο- πως δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, εν συνεχεία επεσήμανε πως " δεν ξέρω αν σας έχει σαφές, αλλά η Telegraf μπαίνει επίσημα στη λίστα των ιστοσελίδων στις οποίες δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ. Ευχαριστώ".

Ακολούθως το πράγμα "χόντρυνε" αφού η ίδια ιστοσελίδα τον ενέπλεξε σε ένα tweet που έκανε γνωστό σερβικό troll του Twitter, που έγραψε πως " αν με ρωτάτε, η Τουρκία δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το μόνο που με νοιάζει είναι να γυρίσουν ασφαλείς όσοι Σέρβοι είναι εκεί". Όπως ανέφερε η Telegraf, ο Νίκολα Κάλινιτς "συμφώνησε" με αυτό το περιεχόμενο. Πως έβγαλε αυτό το συμπέρασμα; Επειδή ο διεθνής φόργουορντ είναι ένας από τους "ακολούθους" του συγκεκριμένου λογαριασμού στο Twitter. Ένας από τους 22.700 "ακολούθους" του.

Ε δεν ήθελε πολύ μετά από αυτό! Μόλις το πήραν χαμπάρι οι Τούρκοι άρχισαν τα όργανα. Αφού τον έβρισαν με κάθε πιθανή και απίθανη λέξη που μπορείτε να σκεφτείτε, ακολούθως του ξεκαθάρισαν πως " καλύτερα να μην γυρίσεις στην Τουρκία, είσαι ανεπιθύμητος".

Όταν πήρε χαμπάρι τι είχε γίνει, ήταν ήδη αργά. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Νίκολα Κάλινιτς ήταν να ξεκαθαρίσει πως ουδεμία σχέση έχει με αυτά, αλλά και να "επιβάλλει" στην εν λόγω ιστοσελίδα να βγάλει διευκρινιστικό δημοσίευμα πως έκανε... λάθος.

Το κακό βέβαια έγινε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ