ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται για Πάβλοβιτς

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται για Πάβλοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Πάβλοβιτς έχει αποχωρήσει από την δράση, αλλά φροντίζει να βρίσκεται κοντά στην Παρτίζαν. Τόσο που στο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, η κάμερα τον "έπιασε" να τραγουδάει τα συνθήματα των οργανωμένων φίλων της σερβικής ομάδας. Μαζί κι ο... Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ! (VIDEO)

Το ντέρμπι της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα για την Aba Liga έφερε το αδιαχώρητο στην Aleksandar Nikolic Hall, με τους οπαδούς της πρώτης να γεμίζουν ασφυκτικά το γήπεδο. Ανάμεσα στους 6.000 θεατές του ντέρμπι μίσους του Βελίγραδίου βρέθηκαν και δύο σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και ο Σάσα Πάβλοβιτς.

Αμφότεροι, μάλιστα, "πιάστηκαν" επ' αυτοφόρω από την κάμερα να σιγοτραγουδούν τα συνθήματα των οργανωμένων φίλων της Παρτίζαν. Κι αν για τον δεύτερο είναι προφανές η... οπαδική του προτίμηση, για τον πρώτο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως και να έχει, οι δυο τους βρέθηκαν στο επίκεντρο στο VIDEO που παρουσίασε η Aba Liga με την ατμόσφαιρα στην Aleksandar Nikolic Hall.

Θυμίζουμε πως ο Σάσα Πάβλοβιτς έχει αποσυρθεί από την δράση εδώ και δύο χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί την τελευταία αθλητική του εμπειρία, πριν πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ