ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ασημένιοι του Ρίο έζησαν την υποδοχή από 20.000 κόσμο

Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο, έκαναν περήφανους τους συμπατριώτες τους και 20.000 κόσμος τους υποδέχτηκε στο Βελιγράδι, γνωρίζοντας την αποθέωση (photo).

Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας, αφού πήρα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μέσω του προολυμπιακού τουρνουά, αξιοποίησε στο έπακρο την συμμετοχή της στο τουρνουά, καθώς έφτασε έως και στον τελικό της διοργάνωσης, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ηττήθηκε στον τελικό από της ΗΠΑ με σκορ 66-96, αλλά αυτό δεν μειώνει την τεράστια επιτυχία της Σερβίας, η οποία κατόρθωσε να πάρει μετάλλιο σε ένα ακόμη τουρνουά. Στα προημιτελικά, αν και αγωνίστηκαν έχοντας τερματίσει στην 4η θέση στον όμιλο τους, απέκλεισαν τους (πρώτους του άλλου γκρουπ) Κροάτες (83-86) και ακολούθως στα ημιτελικά ήταν εντυπωσιακοί κόντρα στους εξαιρετικούς Αυστραλούς (61-87), δείχνοντας και πάλι χαρακτήρα στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Κατά την επιστροφή της παρέας του Μίλος Τεόντοσιτς στο Βελιγράδι, οι ενθουσιασμένοι Σέρβοι βγήκαν στους δρόμους. Περίπου 20.000 φίλαθλοι υποδέχθηκαν και αποθέωσαν την εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας τους, η οποία συνέχισε να τους κάνει περήφανους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ