ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χόουελ αντικαταστάτης του Μίλερ στην Μακάμπι

Ο Κουίνσι Μίλερ τραυματίστηκε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναγκάστηκε να βρει τον αντικαταστάτη του. Οι Ισραηλινοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ, Ρίτσαρντ Χόουελ.

Ο Κουίνσι Μίλερ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ άρπαξε την ευκαιρία και έκανε δικό της τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ, πραγματοποιώντας μία δυναμική κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ της.

Όμως, ο Κουίνσι Μίλερ στάθηκε άτυχος, καθώς αφού υπέγραψε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (1.000.0000 δολάρια ετησίως) ακολούθως τραυματίστηκε και συγκεκριμένα υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού , με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της ερχόμενης σεζόν. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται μετά από 9 μήνες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναγκαστικά, βγήκε και πάλι στην αγορά, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του στην θέση "4". Η ομάδα του Ισραήλ έχει έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ, Ρίτσαρντ Χόουελ, ο οποίος σύντομα θα βγάλει ισραηλινό διαβατήριο. Πέρσι, άλλωστε, έπαιξε μπάσκετ στην χώρα, αγωνιζόμενος στην Ιρονί Ναχαρίγια, έχοντας 15.1 πόντους και 9.9 ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Το γεγονός το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αναφέροντας πως για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι παίκτης της ομάδας από το Τελ Αβίβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ