ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τρινκιέρι την "έπεσε" σε δημοσιογράφο για ερώτηση περί σεβασμού

Ο Τρινκιέρι την "έπεσε" σε δημοσιογράφο για ερώτηση περί σεβασμού

Δείτε σε VIDEO το ξέσπασμα του Αντρέα Τρινκιέρι μετά το τέλος του αγώνα με την Γκίσεν, όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρξε έλλειψη σεβασμού από το μέρος του στη διάρκεια του αγώνα, επειδή έκατσε στον πάγκο, αφήνοντας τον βοηθό του να κοουτσάρει την Μπάμπεργκ.

Η Μπάμπεργκ πέρασε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη Γκίσεν για την Μπουντεσλίγκα, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να κρατά χαμηλούς σφυγμούς σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ομάδα του "καθάρισε" από το α' δεκάλεπτο το παιχνίδι, κάνοντας διαχείριση από εκεί και πέρα. Κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέρος της αναμέτρησης καθισμένος στον πάγκο, με τον άμεσο συνεργάτη του, Ηλία Καντζούρη, να σηκώνεται όρθιος για να κοουτσάρει.

Κάτι που προκάλεσε διάφορα σχόλια στη Γερμανία περί έλλειψης σεβασμού στην αντίπαλη ομάδα, με έναν δημοσιογράφο να κάνει έξαλλο τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας. Μόλις άκουσε την ερώτηση, ανασηκώθηκε στην καρέκλα του και ξέσπασε, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

" Είσαι σοβαρός; Δεν πιστεύεις ότι αυτή που κάνεις είναι ερώτηση που δείχνει έλλειψη σεβασμού; Οι βοηθοί προπονητές πληρώνονται από την ομάδα, πως μπορείς να ρωτάς κάτι τέτοιο; Γιατί θα πρέπει να μην σεβαστώ κάποιον;", ήταν η πρώτη -αρκετά εκνευρισμένη- τοποθέτηση του Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος συνέχισε απευθυνόμενος στον ίδιο δημοσιογράφο: " Όταν κάνεις μια ερώτηση, θα πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν επιπτώσεις. Γι αυτό θα σε ξαναρωτήσω γιατί πιστεύεις ότι είχα λόγο να δείξω έλλειψη σεβασμού για κάποιον. Πες μου έναν. Ίσως ήθελα να δω το παιχνίδι από διαφορετική γωνία, μου το επιτρέπεις; Είναι μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση αυτή που έκανες. Δεν είναι προσωπικό, αλλά να προσέχεις. Περιμένω πολλών ειδών ερωτήσεις, αλλά όχι τέτοιου είδους".

Μάλιστα, εξήγησε πως " ο Ντένις Βούχερερ (σ.σ.: προπονητής της Γκίσεν) ήταν παίκτης μου στο Μιλάνο. Όποιος σκέφτεται έτσι, έχει πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί γι αυτό. Δεν έχω εναντίον κάποιου. Εξήγησα γιατί το έκανα και ενδεχομένως να το κάνω".

Μετά την ολοκλήρωση της Συνέντευξης Τύπου, δεν υπήρχε κάποια άλλη αντίδραση, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να αποχωρεί χαμογελαστός...

Δείτε το περιστατικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ