ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Τεόντοσιτς θα μπορούσε να είναι από τους καλύτερους του ΝΒΑ"

"Ο Τεόντοσιτς θα μπορούσε να είναι από τους καλύτερους του ΝΒΑ"

Ο βοηθός προπονητή των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, δήλωσε ότι αν ο Τεόντοσιτς αποφάσιζε να πάει στο ΝΒΑ θα γινόταν ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της Λίγκας!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, έχοντας μέχρι στιγμής στην EuroLeague 17.7 πόντους και 7.8 ασίστ μέσο όρο, με τη μία... μαγική πάσα να διαδέχεται την άλλη, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και, απολύτως λογικά η κουβέντα για το αν μπορεί να πάει στο ΝΒΑ έχει... φουντώσει περισσότερο από ποτέ. Υπάρχει βέβαια κάποιος που θεωρεί ότι ξέρει ήδη την απάντηση: Ο βοηθός του Μπίλι Ντόνοβαν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς!

Ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού των Θάντερ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sportklub.rs", όπου μίλησε για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, τον Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς, τον Μπόμπαν Μπαριάνοβιτς των Πίστονς και πολλούς ακόμα. Την καλύτερη ατάκα όμως την είπε σίγουρα για τον Μίλος Τεόντοσιτς και κατά πόσο ο Σέρβος γκαρντ θα μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ: " Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Μίλος θα γινόταν ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στο ΝΒΑ. Η ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι και να βλέπει πράγματα μέσα στο παρκέ βρίσκονται σε τρομερό επίπεδο. Είναι ένας γιατρός του μπάσκετ και πιστεύω ότι θα έκανε καλό στην καριέρα του και στην Εθνική Σερβίας να ερχόταν στο ΝΒΑ. Είμαι πεπεισμένος ότι σε ένα διαφορετικό περιβάλλον θα μπορούσε πάλι να αποδείξει την αξία του. Δεν ξέρω ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και αν το σκέφτεται να έρθει στο ΝΒΑ, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Μίλος θα ήταν μία καλή λύση για πολλές ομάδες στο ΝΒΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ