ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην Κράσνι Όκτιαμπρ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην Κράσνι Όκτιαμπρ

Ο ΤζαΤζουάν Τζόνσον έγινε ο τρίτος παίκτης που αποχώρησε από την Κράσνι Όκτιαμπρ τον τελευταίο μήνα. Όχι όμως κι ο τελευταίος αφού ο Ντμίτρι Γερασιμένκο προανήγγειλε νέες αποχωρήσεις από την ομάδα.

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Κράσνι Όκτιαμπρ, που βλέπει τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες της να αποχωρούν από την ομάδα. Η αρχή έγινε με τον Τόνι Μίτσελ που ζήτησε να αποχωρήσει επειδή δεν... μπορούσε να ζει μεταξύ αεροδρομίου και ξενοδοχείων, για να ακολουθήσει ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Αυτός βέβαια αποχώρησε λόγω... ΑΕΚ , όχι όμως κι οι άλλοι δύο πρώην συμπαίκτες του που ακολούθησαν. Ο ΤζαΤζουάν Τζόνσον και ο Τζόρνταν Χάμιλτον είπαν επίσης "αντίο" στη ρωσική ομάδα, αποδυναμώνοντας κι άλλο τον "Κόκκινο Οκτώβρη", που έμοιαζε ικανός για αρκετές εκπλήξεις στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Πρόκειται άλλωστε για την ομάδα που άλωσε το ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του Eurocup , κι εκείνη που -διαθέτοντας στο ρόστερ της πλειάδα εξαιρετικών Αμερικανών παικτών. Όπως μάλιστα δήλωσε ο "ισχυρός άνδρας" της Κράσνι Όκτιαμπρ, Ντμίτρι Γερασιμένκο, δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές ξένων αφού η απόφαση που έχει παρθεί είναι να προχωρήσει η σεζόν μόνο με γηγενείς παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ