ΜΠΑΣΚΕΤ

O Tελέτοβιτς τσακώθηκε με τον Μούσα και εκείνος έβαλε τα κλάματα

O Tελέτοβιτς τσακώθηκε με τον Μούσα και εκείνος έβαλε τα κλάματα

Η Βοσνία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ρωσία και στο τέλος του αγώνα ο Μίρζα Τελέτοβιτς τσακώθηκε με τον Ντζάναν Μούσα, με τον 17χρονο φόργουορντ να πηγαίνει στον πάγκο και να βάζει τα κλάματα (video).

Για τα προκριματικά του Eurobasket του 2017, η Βοσνία γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Ρωσία (78-67) , με τους φιλοξενούμενους παράλληλα να εξασφαλίζουν την πρόκριση στην διοργάνωση.

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, τα νεύρα οξύνθηκαν στην ομάδα της Βοσνίας. Ο μεγάλος ηγέτης των γηπεδούχων και παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μίρζα Τελέτοβιτς, έχοντας ενοχληθεί με την συμπεριφορά και την απόδοση του νέου αστεριού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ντζάναν Μούσα, τα... έβαλε με τον συμπαίκτη του, κινούμενος κοντά του με "άγριες" διαθέσεις, λέγοντας του παράλληλα διάφορα "γαλλικά".

Το περιστατικό έφερε σε δύσκολη θέση τον 17χρονο σμολ-φόργουορντ, ο οποίος δίχως να αντιδράσει κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του ξεσπώντας σε κλάματα. Μέλη του προοπονητικού-τιμ και συμπαίκτες του πήγαν κοντά του να τον στηρίξουν.

Στην συνέχεια πήγε στον πάγκο της Βοσνίας και ο Μίρζα Τελέτοβιτς, με τον 31χρονο πάουερ-φόργουορντ να δέχεται κριτική για την συμπεριφορά του και από το φίλαθλο κοινό, ο οποίος και απάντησε στα όσα άκουγε από την κερκίδα. Ο Ντζάναν Μούσα στην συνέχεια ελαφρώς απομακρύνθηκε από τον πάγκο, πλησίασε τους νεαρούς συμπαίκτες του και συνέχισε να κλαίει.

Νωρίτερα, βέβαια, ο Ντζάναν Μούσα είχε βγάλει ένταση στο παιχνίδι του, καθώς ήταν κοντά στο να τσακωθεί με τον Ρώσο σέντερ, Σεργκέι Μοζγκόφ, ενώ ακολούθως τον έβαλαν "σημάδι" οι Ρώσοι, με τον Σεργκέι Καράσεβ να τον χτυπά στο στήθος με αντιαθλητικό τρόπο. Δείτε στα βίντεο τα επίμαχα στιγμιότυπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ