ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Σβεντ επιστρέφει στην Ευρώπη"

"Ο Σβεντ επιστρέφει στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Το ΝΒΑ... τελείωσε για τον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη. Την είδηση αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του, ο οποίος ενημέρωσε παράλληλα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες που έχουν ήδη καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον παίκτη.

Πέρασε τρία χρόνια στο ΝΒΑ, αλλά πλέον θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη! Ο Αλεξέι Σβεντ είπε "όχι" σε τρεις ομάδες από τον "μαγικό κόσμο", ανοίγοντας τον δρόμο της επιστροφής του στα μέρη μας, όπου ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.

Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αν κρίνουμε από το νεαρό της ηλικίας του (26), την εμπειρία του από την Euroleague (με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), αλλά και τη δεδομένη ποιότητά του. " Ο Αλεξέι είχε τρεις προτάσεις από το ΝΒΑ, αλλά αποφάσισε να πει "όχι". Οπότε είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε τα δεδομένα από την Ευρώπη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ρώσου γκαρντ, Όμπραντ Φίμιτς.

Ποια είναι αυτά τα δεδομένα; " Έχουμε στα χέρια μας προτάσεις από τη Ρωσία και την Ισπανία", κατέληξε για να βάλει από πολύ νωρίς ένα... όριο στη φημολογία που θέλει τον πρώην παίκτη των Φιλαδέλφεια Σίξερς να έχει τραβήξει την προσοχή top clubs από τη "γηραιά ήπειρο". Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε πάντως για το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ