ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρένφρο στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Ρένφρο στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Άλεξ Ρένφρο προστέθηκε στη μακρά λίστα των παικτών που άφησαν την Άλμπα Βερολίνου για την Μπάγερν Μονάχου. Ο 29χρονος πλεϊμέικερ ανακοίνωσε τα μαντάτα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, παίκτης της Άλμπα Βερολίνου μετακόμισε στη Βαυαρία για να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο Άλεξ Ρένφρο έδωσε συνέχεια στην παράδοση των τελευταίων ετών, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ αυτοανακοινώθηκε, αφού έγραψε στο Facebook σχετικά με τη μεταγραφή του:

" Ήθελα να το πω εγώ αυτό, πριν από κάποιον άλλον. Υπέγραψα! Για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζομαι στην Μπάγερν Μονάχου. Ξέρω ότι οι οπαδοί της Άλμπα ενδεχομένως να είναι εκνευρισμένοι, αλλά τους καταλαβαίνω. Να ξέρετε όμως πως πάντα θα έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω παίξει σε διαφορετικά μέρη, αλλά φέτος το απόλαυσα όσο ποτέ άλλοτε. Πραγματικά εκτιμώ την στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε. Ο σύλλογος, οι συμπαίκτες και οι οπαδοί, όλοι το κάνατε τόσο ξεχωριστό το φετινό, που δεν θα το ξεχάσω. Εύχομαι να είχαμε καταφέρει να φέρουμε το πρωτάθλημα στο Βερολίνο. Σας ευχαριστώ για όλα, δεν θα σας ξεχάσω. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από την πόλη και θέλω να ξέρετε πως αγαπώ την Άλμπα. Αυτό δεν θα αλλάξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ