ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ραζνιάτοβιτς εξήγησε τι συμβαίνει με Γκούντουριτς και Λάζιτς

Ο Ραζνιάτοβιτς εξήγησε τι συμβαίνει με Γκούντουριτς και Λάζιτς

Τα ονόματα των Μάρκο Γκούντουριτς και Μπράνκο Λάζιτς ενεπλάκησαν σε μεταγραφικά σενάρια για Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, με τον ατζέντη τους, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, να εξηγεί πως έχει η κατάσταση για τους πελάτες του.

Για μία ακόμη χρονιά, η εκπληκτική πορεία του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague έδωσε τη δυνατότητα στα βασικά του στελέχη να "ανεβάσουν" κατακόρυφα τις μετοχές τους και να μπουν στο μάτι των "μεγάλων" της διοργάνωσης. Η αρχή έγινε πριν από μερικούς μήνες με τον Στέφαν Γιόβιτς, για να ακολουθήσουν οι Μάρκο Γκούντουριτς και Μπράνκο Λάζιτς.

Ο πρώτος είδε το όνομά του να φιγουράρει ως βασικός μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο δεύτερος ενημερώθηκε από τις ευρωπαϊκές ιστοσελίδες πως η Μπαρτσελόνα έχει "κυκλώσει" το όνομά του. Προς το παρόν δεν υπάρχει πάντως ουσιαστική εξέλιξη στις δύο υποθέσεις, όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο ατζέντης τους, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς.

" Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε, γιατί όλες οι ομάδες περιμένουν πρώτα να τελειώσει η φετινή αγωνιστική περίοδος, κι έπειτα να κάνουν τον προγραμματισμό τους", ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του , για να προσθέσει πως " η πληροφόρηση πως ο Μάρκο (Γκούντουριτς) θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Μπράνκο (Λάζιτς) στην Μπαρτσελόνα είναι λανθασμένη, λοιπόν. Δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου ή μαζί τους, αυτό είναι σαφές. Είναι προφανές ότι έχουν ζήτηση, αλλά αυτό θα φανεί στην πράξη το καλοκαίρι, όταν θα ανοίξει η αγορά. Το αν θα συνεχίσουν στον Ερυθρό Αστέρα ή όχι, θα το ξέρουμε σε περίπου δύο μήνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ