ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ραντούλιτσα στο πλευρό 15χρονης βολεϊμπολίστριας

Ο Ραντούλιτσα στο πλευρό 15χρονης βολεϊμπολίστριας

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι από τους πρώτους που έκαναν δωρεά χρημάτων προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα ζωής που δίνει η 15χρονη Νίνα Σπρέμοβιτς.

Η ιστορία της Νίνα Σπρέμοβιτς έχει συγκινήσει όλη τη Σερβία. Η 15χρονη βολεϊμπολίστρια διαγνώσθηκε με οξεία λευχαιμία, πράγμα που σημαίνει πως είναι απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα στις κατάλληλες θεραπείες. Χρήματα όμως δεν υπήρχαν, τουλάχιστον μέχρι να αναλάβει δράση η Γιοβάνα Σίμιτς.

Η περί ου ολόγος ανέλαβε την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων (απαιτείται ποσό ύψους 135 χιλιάδων δολαρίων) για να μεταφερθεί στη Ρώμη, προκειμένου για τη νοσηλεία της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας. Ο τρόπος για να πετύχε τον στόχο της ήταν να βάλει προσωπικότητες της χώρας, και δη του αθλητισμού, να κάνουν δημοπρασίες προσφέροντας αντικείμενα της καριέρας τους, για καλό σκοπό.

Ο πρώτος που έκανε κίνηση να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που ευθύς εξαρχής τόνισε την επιθυμία του να συμβάλλει -με τον δικό του τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Θα προσφέρει αντικείμενα που έχουν σημαδέψει την καριέρα του, όπως φανέλες της εθνικής ομάδας, παπούτσια, κομμάτι του παρκέ από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας κ.ά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ