ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ραντλ επιστρέφει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ραντλ επιστρέφει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Μπράιαν Ραντλ είχε υπογράψει στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά θα φορά τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γιατί "χάλασε" η μετακίνησή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η απόκτηση του Μπράιαν Ραντλ είχε ανακοινωθεί τον περασμένο μήνα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τη ρωσική ομάδα να γνωστοποιεί μετά βαΐων και κλάδων τη συμφωνία της με τον 30χρονο πάουερ φόργουορντ. Η μετακίνησή του είχε επικυρωθεί με.. υπογραφές, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει μάλιστα πως "είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στη φροντ λάιν της ομάδας μας".

Η εξέλιξη της ιστορίας όμως δεν ήταν εξίσου ευχάριστη. Κι αυτό γιατί ο παίκτης δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις (σ.σ.: παρουσιάστηκε πρόβλημα στην καρδιά), με αποτέλεσμα να μπει πρόωρο τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών. Ε και; Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε πρόθυμη να τον επανεντάξει στο δυναμικό της. Οι Ισραηλινοί έχουν ήδη εκδηλώσει πρόθεση να τον (ξανα)κάνουν δικό τους. Πρώτα όμως θα πρέπει να αποσαφηνιστεί τι ισχύει με το ποσό που έχει λαμβάνειν από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Βλέπετε, στο συγκεκριμένο κομμάτι οι απόψεις διίστανται. Από τη μία, ο ατζέντης του ζητάει όλο το ποσό (κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ) που προβλεπόταν βάσει συμβολαίου. Από την άλλη, η ρωσική ομάδα επισημαίνει πως από τη στιγμή που δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθεί. Αυτό που κρατάμε πάντως είναι πως ο Μπράιαν Ραντλ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ -έστω κι από σπόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ