ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Περπέρογλου φεύγει, ο Μπράουν πήγε στην Χάποελ Ιερουσαλήμ

Ο Περπέρογλου φεύγει, ο Μπράουν πήγε στην Χάποελ Ιερουσαλήμ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέι Κόβαν Μπράουν, την ώρα που ο Στράτος Περπέρογλου οδεύει προς αποχώρηση σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα.

Παρελθόν από την Χάποελ Ιερουσαλήμ θα αποτελέσει ο Στράτος Περπέρογλου σύμφωνα με την "one.co.il". Ο Έλληνας φόργουορντ απέρριψε την πρόταση της Χάποελ για ανανέωση σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα και όλα δείχνουν ότι θα αναζητήσει άλλη ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Στο μεταξύ, ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του ΚΑΟΔ και του Ρεθύμνου, ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ιερουσαλήμ. Ο 28χρονος γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής ο Όντεντ Κάτας, προπονητής της Χάποελ, δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τον Τζέι Κόβαν, ξέρουμε το ταλέντο του, είναι ηγέτης και εμπνέει και τους υπόλοιπους".

Ο 34χρονος φόργουορντ πήγε πέρυσι στην Χάποελ έπειτα από μία διετία στην Βαρκελώνη (2015-17). Τη σεζόν που πέρασε είχε 10,4 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ