ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πέκοβιτς για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη

Ο Πέκοβιτς για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη

Ο Νίκολα Πέκοβιτς μίλησε στη Novosti με την ιδιότητα του προέδρου της Παρτίζαν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτά που συνάντησε η σερβική ομάδα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ.

Οι εξαιρετικές σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Παρτίζαν επιβεβαιώνονται σε κάθε ευκαιρία, με τον Νίκολα Πέκοβιτς να επισημαίνει πως η φιλοξενία που επεφύλαξαν οι άνθρωποι του "δικεφάλου" στη σερβική ομάδα ήταν άψογη. Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε στη Novosti για τις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο έγινε η υποδοχή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

" Στη Θεσσαλονίκη νιώθαμε σαν στο σπίτι μας", είπε αρχικά ο Νίκολς Πέκοβιτς, για να προσθέσει πως " ο ΠΑΟΚ μας υποδέχθηκε με πολύ ωραίο τρόπο. Οι εκπρόσωποι της ομάδας, οι φίλαθλοι, όλοι προσπαθούσαν να μας κάνουν να νιώσουμε άνετα, γι αυτό θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο Βελιγράδι. Θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν την αγάπη στο Βελιγράδι, όπως νιώσαμε εμείς στη Θεσσαλονίκη".

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση της σερβικής ομάδας και τους στόχους που έχει για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περίοδου, ανέφερε: " Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά μέχρι στιγμής. Πρέπει να διασφαλίσουμε μια καλή θέση στα playoffs της Aba Liga το συντομότερο δυνατό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και το επιτελείο του. Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ μεταξύ των ομάδων που παλεύουν για την πρώτη τετράδα, την ώρα που παλεύουμε να περιορίσουμε τα χρέη μας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να συμμαζέψουμε κάπως την κατάσταση. Προς το παρόν θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος για βελτίωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ