ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός σε 150+ διαφορετικές περιπτώσεις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό Superfoods φτάνει αφού σε μερικές ώρες θα διεκδικήσει το "μπρέικ" στην Ulker Sports Arena με σκοπό να μείνει "ζωντανός" στο κυνήγι του Final Four. Κι όπως θα διαπιστώσετε, τα πονταρίσματα για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι πάρα πολλά.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δίνει απόψε (25/4, 20:45) αγώνα ζωής και θανάτου απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, στην Ulker Sports Arena. Οι "πράσινοι" δεν έχουν περιθώρια νέας ήττας, εφόσον θέλουν να παραμείνουν "ζωντανοί" στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final Four. Γι αυτό θα χρειαστούν από πολλούς παίκτες να αγγίξουν το 100% της απόδοσής τους.

Ιδανική ευκαιρία δηλαδή για ποντάρισμα σε ένα από τα πολλά, τα πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα που υπάρχουν. Ο Stoiximan προσφέρει 150+ επιλογές για την αποψινή αναμέτρηση, με 0% γκανιότα, αλλά και τη δυνατότητα του moneyback offer (επιστροφή χαμένου Πονταρίσματος αν πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση είναι ο Σίνγκλετον ή ο Ούντο). Από εκεί και πέρα, μπορείτε να διαμορφώσετε εικόνα και να κάνετε τις επιλογές σας μέσα από τα διαφορετικά ειδικά στοιχήματα.

Το αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει την Τετάρτη (26/4, 19:30) την Αναντολού Εφές. Ακόμη 150+ επιλογές με τις ίδιες συνθήκες (0% γκανιότα και moneyback offer), δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να προσαρμόσουν ανάλογα τα πονταρίσματά τους στον Stoiximan .

Δύο αγώνες, δύο μεγάλες αναμετρήσεις για τους "αιώνιους" και δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για τον κόσμο να ποντάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ