ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ούκιτς θα παίξει... τσάμπα στην ΚΚ Σπλιτ

Ο Ούκιτς θα παίξει... τσάμπα στην ΚΚ Σπλιτ
INTIME SPORTS

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς πήρε την απόφαση να παίξει αφιλοκερδώς την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, για χάρη της ΚΚ Σπλιτ. Εκεί, θα συναντήσει τον Κρέζιμιρ Λόντσαρ, που επίσης απαρνήθηκε το χρήμα για χάρη της κροατικής ομάδας. Ποιος ο ρόλος του Ντίνο Ράτζα.

Οι παλιές καλές εποχές έχουν περάσει για την ΚΚ Σπλιτ (πρώην Γιουγκοπλάστικα), αφού ο κροατικός σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα. Πέραν αυτού, όπως καταλαβαίνετε, το μπάτζετ δεν κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Γι αυτό, ο κόουτς Άντε Νάζορ είναι υποχρεωμένος να ψάξει στην αγορά για φθηνούς παίκτες.

Εκτός κι αν βάλει το χεράκι του ο Ντίνο Ράτζα (νυν πρόεδρος), ο οποίος έκανε τη διαφορά. Πως; Έπεισε τους Ρόκο Λένι Ούκιτς και Κρέζιμιρ Λόντσαρ να παίξουν... δωρεάν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Καλά διαβάσατε, οι δύο παίκτες θα ξεκινήσουν τη χρονιά στην ΚΚ Σπλιτ αφού υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με μηδενικές αποδοχές. Κι αν προκύψει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό, μόνο τότε θα αποχωρήσουν.

Πέραν της παρουσίας του Ντίνο Ράτζα στον προεδρικό θώκο της ΚΚ Σπλιτ, υπάρχει ακόμη ένας λόγος που είπαν το "ναι". Αμφότεροι ξεκίνησαν την καριέρα τους από τη συγκεκριμένη ομάδα, με τον συναισθηματικό χαρακτήρα της επιλογής τους να παίζει (κι αυτός) τον ρόλο του...

Λίγη ώρα μετά τη διαρροή της είδησης πάντως, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα, "τιτιβίζοντας" πως " δεν είναι αλήθεια ότι έχω υπογράψει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ