ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντζίκιτς (θα) κάνει πάλι... πρώτη την Παρτίζαν

Ο Ντζίκιτς (θα) κάνει πάλι... πρώτη την Παρτίζαν

Μέσα σε τρεις ημέρες, η Παρτίζαν πήρε ισάριθμες νίκες. Με τον ίδιο τρόπο. Καλάθι στο τέλος του αγώνα. Τα "μωρά" του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς δείχνουν ικανά να επαναφέρουν τον ιστορικό σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών (VIDEO).

Πέρασε από σαράντα κύματα, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από διαφόρων φύσεων προβλήματα (κυρίως οικονομικά), αλλά δεν τα παρατάει. Η Παρτίζαν προσπαθεί να επιστρέψει στα... παλιά, κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια να αφήσει μια και καλή πίσω της όσα την ταλαιπωρούν.

Χρήματα δεν υπάρχουν, ο Ερυθρός Αστέρας έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο στη Σερβία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι "μελανόλευκοι" θα τα παρατήσουν. Δεν το έκαναν ποτέ, δεν θα το κάνουν ούτε τώρα. Η επιστροφή του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς στον πάγκο τον Ιανουάριο αντικατοπτρίζει αυτή τη διάθεση. Κι όπως φαίνεται, τα... παιδιά του έχουν πάρει το νόημα. Απόδειξη; Οι δύο τελευταίες νίκες που έκανε η Παρτίζαν απέναντι σε Ολίμπια Λιουμπάλας (86-85) για την Aba Liga και Λούντβιγκσμπουργκ ( 65-64 ) για το FIBA Champions League.

Στο πρώτο παιχνίδι (στις 16/10), χρειάστηκε το τρίποντο του Βάνια Μαρίνκοβιτς στα 6.7'' για το τέλος.

Στο δεύτερο (στις 19/10), ο Μπράνισλαβ Ρατκόβιτσα έκανε την προσποίηση στη γραμμή του τριπόντου, για να αποφύγει δύο αντιπάλους και "σέρβιρε" έτοιμο καλάθι στον Στέφαν Μπίρσεβιτς, που στην εκπνοή, χάρισε το "διπλό" στην ομάδα του. Η τέλεια επίθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ