ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νέιτ Ρόμπινσον στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Ο Νέιτ Ρόμπινσον στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Η Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Νέιτ Ρόμπινσον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Για πρώτη φορά μακριά από το ΝΒΑ ο ύψους 1μ75 πόιντ γκαρντ.

Αυτό που ακουγόταν έντονα ως φήμη τις τελευταίες ημέρες, πήρε "σάρκα και οστά". Ο Νέιτ Ρόμπινσον αφήνει πίσω του το ΝΒΑ για να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ βρισκόταν τα τελευταία δέκα χρόνια στο ΝΒΑ, έχοντας κερδίσει τρεις φορές τον διαγωνισμό καρφωμάτων (2006, 2009, 2010) παρά το... ύψος του, που δεν αποτέλεσε σύμμαχο στην προσπάθειά του. Ο 32χρονος παίκτης ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον "μαγικό κόσμο" με τη φανέλα των Νιου Ορλίν Πέλικανς, από τους οποίους όμως αποχώρησε πρόωρα, μιας και οι "Πελεκάνοι" έλυσαν το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να μείνει άνεργος από τις 29.10.2015.

Έτσι, τους τελευταίους πέντε μήνες αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κι από τη στιγμή που δεν τον έβρισκε στο ΝΒΑ, πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ