ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Μπερτομέου θα αφήσει τους παίκτες να αγωνιστούν στα προκριματικά με τις εθνικές"

"Ο Μπερτομέου θα αφήσει τους παίκτες να αγωνιστούν στα προκριματικά με τις εθνικές"
Τζόρντι Μπερτομέου

Οι άνθρωποι της FIBA αναφέρουν πως έχουν ενημέρωση από τον Τζόρντι Μπερτομέου πως οι παίκτες της EuroLeague θα μπορούν να αγωνιστούν στα προκριματικά των μεγάλων διοργανώσεων.

Ένα από τα σημαντικά ερωτήματα στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι το αν η EuroLeague θα δώσει το ελεύθερο στους παίκτες της που λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση ώστε να λάβουν μέρος με τις εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά των μεγάλων διοργανώσεων (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Eurobasket, Ολυμπιακοί Αγώνες).

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της FIBA, σε περιθώριο της εκδήλωσης για το Eurobasket το 2017, ενημέρωσαν πως έχουν λάβει έγγραφο από τον Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος τους ξεκαθάρισε πως οι παίκτες που θα λαμβάνουν μέρος στην EuroLeague, θα μπορούν να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά των μεγάλων διοργανώσεων, όπως αναφέρει η MUNDO-Deportivo.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ανέφεραν τα εξής: " Έχουμε λάβει επίσημο έγγραφο από την EuroLeague, στο οποίο ο Τζόρντι Μπερτομέου μας ανέφερε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο να αγωνιστούν στα προκριματικά με τις εθνικές τους ομάδες οι παίκτες που θα αγωνίζονται στην EuroLeague". Παράλληλα, επεσήμαναν πως " οι παίκτες του ΝΒΑ, δεν θα μπορούν να αγωνίζονται στα προκριματικά τον Νοέμβρη και τον Φεβρουάριο, όταν και θα υπάρχουν ματς, αλλά θα μπορούν να δίνουν το "παρών" τον Σεπτέμβρη και τον Ιούνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ