ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μέκελ "κυνηγά" τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Μέκελ "κυνηγά" τον Ερυθρό Αστέρα

Η αποχώρηση του Γκαλ Μέκελ από τον Ερυθρό Αστέρα δεν ήρθε "βελούδινα" αφού ο Ισραηλινός πόιντ γκαρντ ζητά να πληρωθεί εντός των επόμενων τριών ημερών το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ που του οφείλεται.

Ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Γκαλ Μέκελ, μετά τις μέτριες εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο Ισραηλινός πλεϊμέικερ αποχώρησε πρόωρα από τους "ερυθρόλευκους", παρέα με τον Μάρκους Ουίλιαμς και τον Ράιαν Τόμσον. Εν αντιθέσει με τους δύο τελευταίους όμως, είναι αποφασισμένος να πάει στα άκρα την υπόθεση.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο πρώην ΝΒΑer ζητά να του δοθούν εντός 72 ωρών οι 150 χιλιάδες ευρώ που του οφείλονται. Όπως αναφέρεται, η σερβική ομάδα του χρωστά τρεις μισθούς, με τον παίκτη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην υπάρχει το παραμικρό χρωστούμενο. Κι εν συνεχεία θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις που του έγιναν, από Ουνικάχα Μάλαγα, Νίζνι Νόβγκοροντ και Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ