ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μαριάνοβιτς ελπίζει για το Ρίο

Ο Μαριάνοβιτς ελπίζει για το Ρίο

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δεν χάνει την πίστη του, δηλώνοντας πως θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Γνωρίζει βέβαια πως αυτό δεν είναι εύκολο, ιδίως μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η πρόκριση της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν άλλαξε τα πλάνα του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "όρλοβι" ξεκαθάρισε αμέσως μετά την επιβλητική νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο στον τελικό του Προολυμπιακού πως δεν πρόκειται να δεχθεί πίσω στην ομάδα τους παίκτες που απαρνήθηκαν το αρχικό εθνικό κάλεσμα .

Μεταξύ αυτών στους οποίους αναφέρθηκε ήταν κι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος για δεύτερο σερί καλοκαίρι αποτέλεσε βραχνά για τον "Σάλε". Πέρσι λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού και της απαγόρευσης των Σαν Αντόνιο Σπερς να παίξει στο Eurobasket, φέτος επειδή είχε ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Όπως κι έγινε, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, έναντι του ποσού των 21.000.000 δολαρίων.

Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει το επαγγελματικό του μέλλον, ο θηριώδης σέντερ προσπαθεί να ρίξει γέφυρες επιστροφής στο Βελιγράφι, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. " Όπως έχω ξαναπεί, θέλω να φορέσω ξανά τη φανέλα της Σερβίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Τώρα που ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια που υπήρχαν, είναι πλέον στο χέρι του Σάσα Τζόρτζεβιτς τι θα γίνει", τόνισε για να προσθέσει πως " αν με ρωτάτε για την επιθυμία και τη φιλοδοξία μου, προφανώς θέλω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, αλλά σέβομαι απόλυτα την απόφαση που έχει πάρει ο προπονητής".

Φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του σε όσους συνέβαλαν στην πρόκριση της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες: " Η ομάδα έκανε φοβερό τουρνουά, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική δουλειά και την πρόκριση. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που μετράει, αλλά η Σερβία έδειξε στο Προολυμπιακό πως μπορεί να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα κερδίσουμε ένα μετάλλιο στο Ρίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ